VaKo Sähkö

Palvelut

Luotettavaa sähköasennusta jo 10 vuoden kokemuksella

Sähkösuunnitelmat

Sähköasennukset

Sähköurakoinnit

Sähkösaneeraukset

Vikakorjaukset

Sähkötarvikkeet

Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen!

Meiltä voit pyytää tarjouksen laajemmasta urakasta tai tilata sähkötyöt tuntityönä. Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (TUKES:in) hyväksymä S2-urakointiryhmän sähköasennusliike, mikä oikeuttaa meidän toimia enintään 1000 V vaihtojännitteisten sähkölaitteiden ja -laitteistoiden asennuksien parissa.

Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät esimerkiksi kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tieto- ja viestintätekniikkalaitteiden asennusta.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä: vero.fi.

Sähkötarvikkeet

Myymme monipuolisesti laadukkaita sähkötarvikkeita. Kauttamme saat kaikki markkinoilla olevat sähkötarvikkeet, -kalusteet ja valaisimet. Myymme tarvikkeet yleensä sähkötöiden yhteydessä, mutta toimitamme sähkötarvikkeita myös tilauksesta.

Asiakkaidemme sanomaa

★★★★★

”Nulla Lorem mollit cupidatat irure. Laborum magna nulla duis ullamco cillum dolor. Voluptate exercitation incididunt aliquip deserunt reprehenderit elit laborum.”

★★★★★

”Aliqua id fugiat nostrud irure ex duis ea quis id quis ad et. Sunt qui esse pariatur duis deserunt mollit dolore cillum minim tempor enim. Elit aute irure tempor cupidatat incididunt sint deserunt.”